De mannen achter BronPharma

Samen zijn ze 50 jaar werkzaam als apotheker: Bas Bruines en Rob de Wolf zijn de mannen van BrOnPharma. Ze kennen uw klanten en de verhalen aan de apothekersbalie. Daardoor weten ze haarfijn waar de klanten behoefte aan hebben en hoe ze daar op kunnen inspelen. Wie zijn Bas Bruines en Rob de Wolf en wat drijft hen?

Bas Bruines

Apotheker ‘nieuwe stijl’, slagerszoon, werkt drie dagen per week als apotheker in een ziekenhuis, geeft les aan apothekers bij PAO Farmacie, onderzoekt, ontwikkelt nieuwe producten en verbeterde uitvoeringen van bestaande producten. Natuurlijk nieuwsgierig en gezond kritisch, voetballiefhebber, keepertrainer van 6- tot 18-jarigen, wars van hokjes en gebaande paden, doet het natuurlijk graag anders en beter. Extravert en enthousiast. Theeleut.

Rob de Wolf

Ondernemende apotheker, voormalig eigenaar Schager Apotheek B.V., apothekerszoon, bestuurder KNMP, leraar regiocollege in Zaandam, gaf bedrijfskundecursussen aan apothekers, zet cursus Leiderschap op bij de PAO, trainer/coach atletiekjunioren. Visionair met een droneview. Ingetogen, snelle denker. Espresso-expert.

"Wij maken geen producten, wij maken producten om mensen beter te maken en om problemen van consumenten op te lossen. Dat is onze passie. De mens staat bij ons centraal. We anticiperen op ontwikkelingen in de markt en op de vraag van de consument. We onderzoeken, maken gebruik van nieuwe kennis en zoeken natuurlijke alternatieven. Wat zoeken we? Gezondere, eerlijke, natuurlijke ingrediënten. Zo komen we met een onderscheidende receptuur, een uniek, lekker ruikend en/of smakend product met goede werking in slimme, gebruiksvriendelijke verpakking. We doen het anders, beter. We kunnen en durven verder te kijken dan de eigen horizon."

Piet Ooms

Piet Ooms is een zoon van een tuinder en heeft altijd in de regio van Katwijk gewoond. Hij is na zijn studietijd eerst terechtgekomen in de farmaceutische industrie en heeft veel ervaring opgedaan in de maakindustrie. Vanaf het begin is Piet Ooms zeer betrokken bij de verdere product ontwikkelingen binnen BrOnPharma. Van zijn hand zullen binnenkort producten als een lippenzalf, een doorontwikkeling van onze billenzalf en een spiergel op de markt komen. Tevens bemoeit Piet Ooms zich met het milieu en mobiliteit. Hij is een belangrijke motor achter het bedrijf EV Mobility met als bekendste product de LEF en binnenkort een elektrische scooter. In zijn vrije tijd doet hij aan hardlopen.

Missie

De missie van BrOnPharma is het ontwikkelen en leveren van onderscheidende gezondheidsproducten, die mensen beter maken. Eerlijke producten, met zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten, en zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen en hulpstoffen.

BrOnPharma wil het beste voor de klant. Juist doordat we nog altijd aan de apothekersbalie staan, kennen wij de klant. Als geen ander weten we dus waar zij behoefte aan hebben en wat zij nodig hebben. We onderzoeken, zoeken alternatieven en gebruiken daarbij zoveel mogelijk de laatste, wetenschappelijke inzichten. We streven ernaar onze producten naadloos te laten aansluiten bij beroepsstaandaarden, zoals de Zelfzorgstandaard van de KNMP en de NHG-standaard. We zoeken naar het verschil: we anticiperen op ontwikkelingen in de markt, maar dan anders en beter.

Naast het ontwikkelen, maken en leveren van onderscheidende, pure, eerlijke en natuurlijke gezondheidsproducten, willen we met BrOnPharma ook een bijdrage leveren aan het blijvend verankeren van de apotheek en de drogist als zorgverlenende instantie. Doordat u als apotheker of drogist streekgebonden, unieke BrOnPharma-producten met labels van uw eigen apotheek of drogist levert, bindt u uw klanten en onderscheidt u zich van concurrenten. Wij zijn er van overtuigd dat uw klanten de producten van BronPharma waarderen en dat ze frequenter bij u terugkomen voor advies en vervolgaankopen.