Filosofie

‘Puur, eerlijk en natuurlijk beter’ is de filosofie van BrOnPharma. We hebben een hekel aan borstklopperij, dus voor u ons verkeerd begrijpt, lichten we onze filosofie graag toe. ‘Natuurlijk beter’ is gestoeld op de pijlers puur, eerlijk, natuurlijk en duurzaam. Wij geloven dat mensen beter worden van gezondheidsproducten, die zijn gemaakt met zo veel mogelijk pure, eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Producten met zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. In slimme en duurzame verpakkingen.

Onze producten bestaan uit de noodzakelijke bestanddelen. Onnodige ingrediënten, laten we liever weg. Meer is namelijk niet altijd beter. Dat verklaart direct waarom onze Babybillenzalf bijvoorbeeld uit zes ingrediënten bestaat, terwijl andere billenzalven soms zelfs 19 bestanddelen bevatten. We zoeken naar natuurlijke alternatieven die zorgen voor een goedwerkend, in het geval van de billenzalf makkelijk smerend en lekker ruikend product. Een goed product, dat doet wat wij beloven.

Om dat te bereiken, maken we op een slimme manier gebruik van de wetenschappelijke kennis die er al is. Een voorbeeld? Uit allerlei studies en publicaties blijkt de negatieve invloed van suiker op processen in het lichaam. Reden voor ons om op zoek te gaan naar een natuurlijk alternatief. Honing biedt uitkomst. Wij zijn iedere dag bezig om onze producten te verbeteren, zodat er voor de consument een beter product ontstaat, waarbij smaak en effectiviteit bovenaan staan, maar u mag ervan uitgaan dat wij als apothekers op zullen toezien. Een beter product dat luistert naar de consument en geen flauwekul verkoopt. Tenslotte wij als apothekers mogen dat gewoon niet.

We gebruiken dus zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten voor onze producten. En zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen en suikers. We zoeken naar natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een goedwerkend, lekker smakend en ruikend product. Die ingrediënten samen maken het product en de patiënt natuurlijk beter.
BrOnPharma: puur, eerlijk en natuurlijk beter!

Onze Producten